A CITROM HÉJA CSODÁLATOS !
A CITROM HÉJA
A citrom héjában rejlő csodálatos anyag felfedezéséért Szent-Györgyi Albert 1941-ben Nobel-díjat kapott.
Mi, magyarok sem igen tudjuk ezt, mert nem beszélnek róla azok, akiknek kéne!
Pedig tele torokból kéne ez a világ felé kiáltanunk !!!
Nagyon sok olyan vendéglátós (étterem, kávézó) szakember van, aki azegész citromot felhasználja és abból nem pocsékol el semmit.
Hogyan lehet a teljes citromot úgy felhasználni, hogy abból semmi ne menjen pocsékba?
Egyszerű..., tegyél egy "jól megmosott" citromot a hűtőgép mélyhűtő rekeszébe. Ha már megfagyott a citrom, akkor dolgozd fel, vagyis reszeld le az egészet (annak lehámozása nélkül) és azt szórd rá az élelmiszereidre.
Szórhatsz belőle a whisky-be, a borba, a salátára, a fagylaltra, a levesre, a tésztára, a spagetti szószra, a rizsre, a sushira, de a halétre is. Az ételeid íze a vártnál csodálatosabb lesz, mint amit valaha kóstoltál.
Mi lehet a teljes citrom felhasználásának nagy előnye, ha nem a megelőzés és az, hogy új ízeket adjál az ételeidnek?
Nos, a citrom héja 5-10-szer több vitamint tartalmaz, mint maga a citrom leve.
A citrom héja fiatalító hatású és segíti az egészséget, mivel megszünteti a test mérgező anyagait.
A citrom (Citrus) egy csodás termék a rákos sejtek elpusztítására. 10.000-szer erősebb kemoterápiánál.
És miért nem tudunk erről semmit?
Azért, mert vannak laboratóriumok,amelyek a szintetikus verzió gyártásában érdekeltek, amely csak számukra hoz hasznot.Vajon hány ember hal meg, miközben ezt a gondosan elzárt titkot elhallgatják annak érdekében, hogy a nagy konszernek sokmilliós haszna ne kerüljön veszélybe?
Bizonyosan tudod, hogy a citromfának több fajtája ismert, legismertebbek a citrom és édes citrom (lima).
A gyümölcsöt többféleképpen fogyaszthatjuk: meg lehet enni a húsát, ki lehet nyomni a levét, italokat, szorbeteket, édességeket, stb. lehet készíteni. Sok jó tulajdonságot tulajdonítanak neki, de ezek közül is a legérdekesebb az a hatás, amelyet a cisztákra és a daganatokra fejt ki.
Ez a növény kipróbált gyógymódja minden típusú ráknak.
Van, aki azt állítja, hogy nagyon hatékony a rák minden fajtája ellen.
Egyesek úgy tartják, hogy olyan, mint egy mikrobaellenes spektrum a baktériumfertőzések és a gombák ellen, hatékony a belső paraziták ellen, szabályozza a vérnyomást és leküzdi az idegi bántalmakat.
Lenyűgöző ennek az információnak a forrása is: mivel a világ egyik legnagyobb kábítószer gyártójáról van szó, aki azt mondja, hogy az 1970 óta végzett több mint 20 laboratóriumi vizsgálat után, a kivonatok azt mutatták, hogy elpusztítja a legtöbb ráktípus:
a végbél-, a mell-, a prosztata-, a tüdő- és a hasnyálmirigyrák rosszindulatú sejtjeit.
Bebizonyosodott, hogy 10.000-szer jobb, mint az Adriamycin termék, a rákos sejtek növekedésének fékezésére.
( Ez a világon leginkább alkalmazott kemoterápiás gyógyszer.)
És ami még ennél is bámulatosabb: a citrom kivonattal végzett terápia a ráknak csak a rosszindulatú sejtjeit pusztítja el, és nem befolyásolja az egészséges sejteket.
A citrom mint minden esetében, fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy ne legyen vegyszerrel kezelt, tartósított. Ebben az esetben a vegyszeres citromhéjat fogyasztanánk el amely nem hozza a kívánt hatást, sőt!
A citrom héjában rejlő csodálatos anyag felfedezéséért Szent-Györgyi Albert 1941-ben Nobel-díjat kapott.
Mi, magyarok sem igen tudjuk ezt, mert nem beszélnek róla azok, akiknek kéne!
Pedig tele torokból kéne ez a világ felé kiáltanunk !!!
Nagyon sok olyan vendéglátós (étterem, kávézó) szakember van, aki azegész citromot felhasználja és abból nem pocsékol el semmit.
Hogyan lehet a teljes citromot úgy felhasználni, hogy abból semmi ne menjen pocsékba?
Egyszerű..., tegyél egy "jól megmosott" citromot a hűtőgép mélyhűtő rekeszébe. Ha már megfagyott a citrom, akkor dolgozd fel, vagyis reszeld le az egészet (annak lehámozása nélkül) és azt szórd rá az élelmiszereidre.
Szórhatsz belőle a whisky-be, a borba, a salátára, a fagylaltra, a levesre, a tésztára, a spagetti szószra, a rizsre, a sushira, de a halétre is. Az ételeid íze a vártnál csodálatosabb lesz, mint amit valaha kóstoltál.
Mi lehet a teljes citrom felhasználásának nagy előnye, ha nem a megelőzés és az, hogy új ízeket adjál az ételeidnek?
Nos, a citrom héja 5-10-szer több vitamint tartalmaz, mint maga a citrom leve.
A citrom héja fiatalító hatású és segíti az egészséget, mivel megszünteti a test mérgező anyagait.
A citrom (Citrus) egy csodás termék a rákos sejtek elpusztítására. 10.000-szer erősebb kemoterápiánál.
És miért nem tudunk erről semmit?
Azért, mert vannak laboratóriumok,amelyek a szintetikus verzió gyártásában érdekeltek, amely csak számukra hoz hasznot.Vajon hány ember hal meg, miközben ezt a gondosan elzárt titkot elhallgatják annak érdekében, hogy a nagy konszernek sokmilliós haszna ne kerüljön veszélybe?
Bizonyosan tudod, hogy a citromfának több fajtája ismert, legismertebbek a citrom és édes citrom (lima).
A gyümölcsöt többféleképpen fogyaszthatjuk: meg lehet enni a húsát, ki lehet nyomni a levét, italokat, szorbeteket, édességeket, stb. lehet készíteni. Sok jó tulajdonságot tulajdonítanak neki, de ezek közül is a legérdekesebb az a hatás, amelyet a cisztákra és a daganatokra fejt ki.
Ez a növény kipróbált gyógymódja minden típusú ráknak.
Van, aki azt állítja, hogy nagyon hatékony a rák minden fajtája ellen.
Egyesek úgy tartják, hogy olyan, mint egy mikrobaellenes spektrum a baktériumfertőzések és a gombák ellen, hatékony a belső paraziták ellen, szabályozza a vérnyomást és leküzdi az idegi bántalmakat.
Lenyűgöző ennek az információnak a forrása is: mivel a világ egyik legnagyobb kábítószer gyártójáról van szó, aki azt mondja, hogy az 1970 óta végzett több mint 20 laboratóriumi vizsgálat után, a kivonatok azt mutatták, hogy elpusztítja a legtöbb ráktípus:
a végbél-, a mell-, a prosztata-, a tüdő- és a hasnyálmirigyrák rosszindulatú sejtjeit.
Bebizonyosodott, hogy 10.000-szer jobb, mint az Adriamycin termék, a rákos sejtek növekedésének fékezésére.
( Ez a világon leginkább alkalmazott kemoterápiás gyógyszer.)
És ami még ennél is bámulatosabb: a citrom kivonattal végzett terápia a ráknak csak a rosszindulatú sejtjeit pusztítja el, és nem befolyásolja az egészséges sejteket.
A citrom mint minden esetében, fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy ne legyen vegyszerrel kezelt, tartósított. Ebben az esetben a vegyszeres citromhéjat fogyasztanánk el amely nem hozza a kívánt hatást, sőt!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése